team

Dierenarts Ivo Van Miert

dierenarts Ivo van MiertDierenarts Ivo Van Miert is een allround dierenarts met erg veel ervaring. Klein begonnen in 1993 met zijn praktijk in Weelde, maar na  22 jaar uitgegroeid tot een groepspraktijk die klaar was voor een tweede vestiging. Het is op dat moment dat Dierenartsenpraktijk Van Miert veranderde in Dierenartsenpraktijk Grensland.

Hij blijft zich nog met dezelfde passie als 22 jaar geleden inzetten voor de landbouwhuisdieren. Het bieden van een uitstekende service en meedenken in de bedrijfsvoering van het landbouwbedrijf zijn hierbij de sterkste troeven van hem.

Daarnaast blijft hij ook enkele uren per week met veel plezier beschikbaar voor de gezelschapsdieren waar hij al geruime tijd een vertrouwd gezicht is voor deze groep van klanten.

 

Dierenarts Ben Van Olmen

dierenarts Ben van OlmenDierenarts Ben Van Olmen is onze dierenarts voor de gezelschapsdieren. Na 8 jaar ervaring te hebben opgedaan in een grote dierenkliniek in Nederland, werd het voor hem tijd om dichter bij huis een nieuwe uitdaging aan te gaan. En die heeft hij gevonden in Dierenartsenpraktijk Grensland, waar hij naast dierenarts Van Miert de tweede eigenaar is geworden van de praktijk.

Naast een zeer ruime ervaring in de eerstelijns diergeneeskunde, is hij erg bedreven in weke delen chirurgie, medische beeldvorming en inwendige ziekten. Ook de officiële HD/ED foto’s en het keuren van politiehonden worden probleemloos en met de nodige expertise door hem uitgevoerd.

Met focus op ervaring en kwaliteit,  zorgt hij ervoor dat u zeker mag zijn van de beste zorgen voor uw huisdier.

 

 

 

Administratief medewerker Annemie Van Gils

Annemie van GilsAls vrouw van dierenarts Van Miert stond Annemie mee aan de wieg van Dierenartsenpraktijk Van Miert. 22 jaar later was zij mee de drijvende kracht achter de oprichting van Dierenartsenpraktijk Grensland.

Zij is al jaren de vertrouwde stem aan de telefoon en het vriendelijke gezicht achter de balie.

Met haar diploma licenciaat handels- en financiële wetenschappen, is zij de belangrijkste schakel in de administratie en boekhouding van Dierenartsenpraktijk Grensland.

In onze vestiging te Weelde zal Annemie u en uw geliefde viervoeter ook in de toekomst een hartelijk welkom heten.

 

Dierenartsassistente Kaat Bakelants

Kaat BakelantsAfgestudeerd als bachelor in de agro- en biotechnologie in 2012, is zij sinds 2014 werkzaam voor onze praktijk. Kaat werkt hard achter de schermen en zorgt er voor dat de praktijk en vooral de operatiekamer en spreekkamers er netjes bijliggen. Daarnaast helpt zij de dierenarts ook bij het verzorgen van de operatiepatiënten. 

 

 

 

 

 

 

 

Dierenartsassistente Kim Adriaense


Sinds mei 2019 is Kim de nieuwe versterking om de steeds groeiende praktijk mee te ondersteunen. Kim heeft altijd de wens gehad om als       dierenartsassiste aan de slag te kunnen gaan. Aanvankelijk zal zij instaan voor de vervanging van Kaat tijdens haar zwangerschapsverlof, maar na verloop van tijd hopen wij dat Kim een vertrouwd gezicht zal worden aan de balie en zal uitgroeien tot een volwaardige assistente van onze dierenartsen.